Att anlita oss

Vår affärsidé är att ligga i frontlinjen inom vår bransch genom att vara ett högkvalitativt företag med tydliga offerter, korta ledtider, säkra leveranser och ett professionellt bemötande från all vår personal till våra kunder.

I samband med tecknande av ett nytt kontrakt så sammanställer vi alltid en kvalitets- och miljöplan tillsammans med skötselanvisningar för våra utförda arbeten. Vi gör även alltid en färdiganmälan på våra slutförda projekt till kund via signerade slutbesiktningsprotokoll. 

Vi har en mycket erfaren och kompetent personal, med lång yrkeserfarenhet inom alla våra verksamhetsområden. Många av våra anställda fönstertekniker har arbetat i vårt företag i tio år och mer, vilket ger oss ett stort och brett kunnande och vi kan erbjuda kompetenta lösningar i alla sorters fönsterrenoveringsfrågor.

Penslar & Fönster i Stockholm AB är auktoriserade fönsterrenoverare genom Auktorisationsnämnden för fönsterunderhåll och via Glasbranschföreningen och vi garanterar kvalitet och service till våra kunder i kontakterna med oss.

Ladda ned vår checklista inför fönsterrenovering

Ladda ned pdfChecklista Fönsterrenovering

Penslar & Fönster i Stockholm AB

  • Stubbsundsvägen 3
  • 13141 NACKA
  • 08 - 656 47 15
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kontaktformulär

Fyll i formuläret och skicka in
så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!