Fönsterrenovering åt bostadsrättsföreningar

Vi har stor erfarenhet av fönsterrenovering och fönsterbyten i bostadsrättsföreningar och har arbetat fram metoder och system för att på ett högkvalitativt och tidseffektivt sätt renovera stora mängder fönster samtidigt.

Vi har specialanpassade verkstadslokaler för fönsterrenoveringar i Nacka.

Vår målsättning är att alltid erbjuda tydliga offerter, korta ledtider, säkra leveranser och ett professionellt bemötande från all vår personal. I samband med tecknande av ett nytt kontrakt så sammanställer vi alltid en kvalitets- och miljöplan tillsammans med skötselanvisningar av våra utförda arbeten. Vi gör även en färdiganmälan av våra slutförda projekt till kund via signerade slutbesiktningsprotokoll.

Offert

Få en kostnadsuppskattning för er fönsterenovering genom att fylla i formuläret nedan.

Det prisförslag som vi lämnar ger en indikation om vad er fönsterrenovering kostar. En skarp offert lämnar vi gärna när vi har tittat på era fönster och har fått exakta mått, materialval samt övriga önskemål avseende renoveringen.

Den lägre prisnivån avser en utvändig målning (rödmarkerat på bild) rengöring av färg och kitt på 50 % av båge och karm, 1 ggr grundmålning, 50% kittning (bågbotten och 30 cm upp på bågsidor), 2ggr färdigmålning, invändigt och mellansidor (blåmarkerat på bild) mattslipas grundmålas och 2ggr färdigmålning.

I den högre prisnivån ingår målning utvändigt (rödmarkerat på bild), rengöring av färg och kitt på 100% av båge och karm, 1ggr grundmålning, 100% kittning, 2ggr färdigmålning, invändigt och mellansidor (blåmarkerat på bild) mattslipas, grundmålas och 2ggr färdigmålning.

Steg 1 - Ange dina kontaktuppgifter

Ni måste fylla i alla fält för att kunna beräkna kostnaden

Steg 2 (Valfritt) - Ladda upp bilder på era fönster

...

Steg 3 - Välj den/de fönstertyper som bäst överensstämmer med era fönster och ange hur många ni vill renovera av varje typ.

Ni måste ange värden i alla fält för att kunna beräkna kostnaden

Kostnadsuppskattning

Lightrenovering

I denna nivå ingår en utvändig målning (rödmarerat på bild, se ovan) rengöring av färg och kitt på 50 % av båge och karm, 1 ggr grundmålning, 50% kittning (bågbotten och 30 cm upp på bågsidor), 2ggr färdigmålning, invändigt och mellansidor (blåmarkerat på bild) mattslipas grundmålas och 2ggr färdigmålning.

Penslar & Fönster standard renovering

I denna nivå ingår målning utvändigt (rödmarkerat på bild, se ovan), rengöring av färg och kitt på 100% av båge och karm, 1ggr grundmålning, 100% kittning, 2ggr färdigmålning, invändigt och mellansidor (blåmarkerat på bild) mattslipas, grundmålas och 2ggr färdigmålning.

* Detta är en prisuppskattning. Vi ber er kontakta oss för att får en skriftlig offert på er fönsterrenovering.

Genom att klicka på "BEGÄR SKRIFTLIG OFFERT" samtycker ni till att vi får rätt att kontakta er med frågor kring er offert.

Något gick fel! Vi ber dig ringa eller mail oss för en offert.

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Penslar & Fönster i Stockholm AB

  • Stubbsundsvägen 3
  • 13141 NACKA
  • 08 - 656 47 15
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kontaktformulär

Fyll i formuläret och skicka in
så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!