Fönsterrenovering Stockholm - Anlita en expert

Fönster är mycket utsatta byggnadsdelar. När träfönster börjar visa röta väljer många fastighetsägare att byta samtliga fönster utan att först undersöka om detta går att åtgärda på annat sätt.

Vi utför fönsterrenoveringar i Stockholm som ger era fönster nytt liv!

Många rötskador kan ofta lagas med fönsterrenovering, och genom enkla åtgärder kan man förhindra att rötskador uppstår på nytt. Fönsterbyte däremot medför ofta ett mer omfattande kringarbete, som exempelvis byte av smyginklädnader och dylikt.

På Penslar & Fönster har vi lång erfarenhet av fönsterrenoveringar och har utfört ett stort antal fönsterrenoveringar Stockholm med omnejd. 

En komplett fönsterrenovering innebär att fönsterbågarna demonteras och ersätts av fönsterparaplyn i fönsteröppningarna. Fönsterrenoveringen utförs sedan av våra duktiga och erfarna hantverkare på plats i vår verkstad i Nacka där vi har eget snickeri, måleri och glasmästeri.

Fönsterrenovering Stockholm

Vi tar hand om all gammal färg och kitt och bågarna slipas trärena. Vi lagar även eventuella rötskador och gör de byten av bågar som behövs. Därefter är det åter dags för bågarna att kittas om, grundmålas och ytmålas. I fönsterrenoveringen ingår även att vi tar hand om beslag, gångjärn och tätningslister så att fönstret är i nyskick vid återmontering.

Vårt arbete utförs enligt traditionella metoder med moderna verktyg. Mer detaljerad information om hur arbetet utförs hittar ni här.

Så har ni gamla slitna träfönster, kontakta oss för offert innan ni beslutar er. Vi utför fönsterenovering i Stockholm med omnejd och kan komma ut för besiktning på plats.

Glasbyte

En fönsterrenovering kan även handla om att göra glasbyten för att uppnå ytterligare funktioner med sina fönster som exempelvis energibesparing, bullerdämpning, brandskydd, säkerhet eller solreducering. Vi har stor kunskap och erfarenhet av dessa olika glas och utför alla de typer av specialrenovering som krävs för detta.

Idag är en vanlig åtgärd för fastighetssägare att byta till energiglas. Målsättningen med denna åtgärd är att skapa bästa möjliga inomhusklimat till lägsta möjliga energiförbrukning och klimatpåverkan. Läs gärna mer om fönsterrenovering med energiglas i Glasbranschföreningens informationsbroschyrer nedan.

Fönsterbeklädnad

Fönsterbeklädnad kan vara ett alternativ till fönsterrenovering. Man kan då bevara den befintliga karmen och innerbågen, och tillverka en ny aluminiumbåge som monteras ihop med den befintliga innerbågen. Karmen bekläds och skyddas av nya aluminiumprofiler.

Penslar & Fönster i Stockholm AB

  • Stubbsundsvägen 3
  • 13141 NACKA
  • 08 - 656 47 15
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kontaktformulär

Fyll i formuläret och skicka in
så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!